Clinica noastră este o instituţie medicală de profil multiplu şi corespunde celor mai înalte cerinţe. Sarcina principală a Clinicii constă în prestarea unui larg spectru de servicii medicale şi asigurarea unui ajutor medical calificat, cu preţuri disponibile. La «Cardiomed» activează medici-specialişti în diferite domenii, cu înalte grade de calificare sau grade ştiinţifice, cu o bogată experienţă practică, şi în plină masură manifestă calităţile umane necesare oricărui medic: compătimire şi dorinţă de a ajuta bolnavul.

 
Sănătatea este cea mai importantă comoară pe care o avem în viaţă. Trebuie să o formăm încă pînă la naşterea copilului, să o menţinem şi, acolo unde e cazul, să o îmbunătaţim.

Medicii clinicii «Cardiomed» au câteva sarcini de bază:

  • menținerea și întărirea sănătății fizice și psihice a copiilor de la naștere pînă la 18 ani;
  • tratamentul bolilor acute;
  • acordarea ajutorului necesar în caz de orice probleme de sănătate.

“Îngrijirea unui nou-născut este o responsabilitate enormă și o muncă deloc ușoară. Este foarte important să nu se scape din vedere dezvoltarea anormală a copilului, să se acționeze la timp atunci când micuțul se îmbolnăvește. Chiar și cei mai experimentați părinți nu sunt în stare să observe aceste lucruri, de aceea este necesar să apeleze la un specialist în domeniu. Pediatru va supraveghea dezvoltarea copilului dumneavoastră din primele zile de viață, la necesitate, va organiza consultații la alți medici specialiști (neuropediatru, gastroenterolog, ORL-ist, urolog-nefrolog, cardiolog)”

Servicii:

  • Discuția cu părinții;
  • Examinarea copilului;
  • Analize de laborator;
  • Metode instrumentale (ultrasonografie, radiografie, ECG…).

Orice părinte dorește sănătate și fericire pentru copilul său, o dezvoltare armonioasă și o integrare în societate cât mai reușită. Din această cauză, mereu recomandăm adresarea la specialiști cu copiii de vârstă fragedă, pentru a stabili funcționalitatea și structură anatomică a organelor ORL – urechi, nas și gât, deoarece fiecare copil este individual și există diferite particularități în dezvoltarea acestor organe, care răspund de auz, echilibru, miros, gust, voce și, desigur, imunitate. În primul rând, dumneavoastră ca părinte faceți cunoștință cu aceste particularități și adresați toate întrebările existente, pentru a cunoaște cum să aveți grijă de sănătatea organelor ORL a copilului și pentru a vă ocupa de profilaxia primară a patologiilor ORL.

Servicii:

  • Studierea anamnezei copilului;
  • Examenul obiectiv funcțional a organelor ORL, cu utilizarea diferitor metode diagnostice.
  • Tratamentul afecţiunilor ORL acute şi cronice.

Neurologia pediatrică are drept scop atât examinarea copiilor sănătoși, cât și a celor cu boli neurologice de la cea mai fragedă vârstă. Vizitele la neuropediatru în primul an de viață sunt foarte importante, deoarece există probleme de sănătate care nu pot fi identificate de părinți, iar medicii le pot oferi recomandările necesare pentru creșterea unui copil sănătos.